Antena Căutare

Prietenie neobisnuita intre o fetita de un an si jumatate si o gorila

Un video ce surprinde prietenia dintre un copil de un an si jumatate si o gorila face inconjurul lumii. Tatal fetei ajunsa acum la 23 de ani spera ca imaginile sa il ajute sa isi salveze fundatia care ingrijeste animalele salbatice si le reintroduce in mediul lor natural.

O gorila poate fi doica si partener de joaca pentru un bebelus. O demonstreaza un filmulet care face inconjurul lumii zilele acestea. Imaginile filmate acum mai bine de 20 de ani arata o fetita de nici doi ani in bratele unei primate. Tatal fetei spera ca imaginile sa il ajute sa isi salveze fundatia care ingrijeste animalele salbatice si le reintroduce in mediul lor natural.

Odata cu videoul, tatal ei a postat si o fotografie pentru a demonstra ca fiica lui este sanatoasa si nu a suferit niciun incident desi si-a petrecut copilaria ca un... Mowgli al lumii moderne. Adica inconjurata de animalele salbatice care s-au purtat cu ea ca si cum ar fi propriul lor pui.

Ajuns la 52 de ani, barbatul a postat videoul pe internet in speranta ca oamenii il vor ajuta sa continue sa salveze animalele salbatice, prin intermediul programului pe care il desfasoara in regiunea Kent.

De cand a preluat Fundatia intemeiata de tatal sau, Tansy Aspinall a reintrodus in salbaticie, in rezervatiile din Gabon si Congo, 139 de gorile, 33 de rinoceri negri si 20 de elefanti africani. Mai multe animale decat orice organizatie europeana.

"Un spectacol pasionant, obsedant": In Marea Britanie, spectatorii pot merge la teatru... in toaleta... WOW! Acrobatii pe sarma la 350 de metri distanta de sol. Imagini impresionante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x