Antena Căutare

Primele imagini video din timpul sângerosului atac din Orlando. A filmat totul și apoi a murit! Dezastrul care a îndoliat America

Amanda, Alvear, o tânără care se afla în club, în momentul atacului, a postat pe Internet o înregistrare video, cu doar câteva clipe înainte de a începe măcelul care a curmat 50 de vieți. Din nefericire, tânără se află pe lista celor decedați. 

Amanda Alvear, o tânără care se afla în club, în momentul atacului, a postat pe Internet o înregistrare video, cu doar câteva clipe înainte de a începe măcelul care a curmat 50 de vieți. Din nefericire, tânără se află pe lista celor decedați.

Acesta este primul clip din interiorul clubului Pulse, din Florida, din tragica noapte. În imaginile surprinse, fata pare să se distreze, alături de prietenii săi, asta până ce camera telefonului i se întoarce brusc către față, scrie metro.co.uk.

Imediat, au început să se audă zgomote puternice de împușcături, în mod repetat, chiar înainte ca înregistrarea să fie oprită.

Sora tinerei decedate duminica este profund marcată de pierderea suferită: "Te iubesc, micuțo! Tu ai fost și vei fi mereu sora mea cea mică. Sunt distrusă".

Omar Mateen, ucigașul, un tânăr de 29 de ani, a fost împușcat de echipele SWAT, la puțin timp după atacul sângeros. Acestea au fost nevoite să folosească explozibil, pentru a-i distrage atenția bărbatului, care luase mai mulți ostatici. Atacul a fost revendicat de gruparea terorista ISIS.

Ultima metodă în materie de furt! Îți ia cheia de la mașină fără să îți dai seama cum! (VIDEO)... Adevărul a ieșit la iveală, după 15 ani! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe 11 septembrie 2001. Declarațiile reprezentanț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x