Antena Căutare

Mâna omului! Primul clip muzical filmat în spațiul cosmic a adunat aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube

Primul clip muzical filmat în spațiul cosmic îi aparține astronautului canadian Chris Hadfield și a fost înregistrat la bordul Stației Spațiale Internaționale (SSI).

Primul clip muzical filmat în spațiul cosmic îi aparține astronautului canadian Chris Hadfield și a fost înregistrat la bordul Stației Spațiale Internaționale (SSI), notează Agerpres.

Postat pe YouTube la data de 12 mai 2013, moment în care a intrat oficial în Guinness World Records, videoclipul îl prezintă pe Chris Hadfield interpretând o versiune modificată a piesei ''Space Oddity'', semnată de David Bowie. În timp ce cântă, astronautul plutește în imponderabilitate cu chitara sa, Pământul putând fi observat în fundal.

Vocea și partea solo de chitară au fost înregistrate în spațiu, pe când pianul și restul instrumentelor au fost mixate și adăugate într-un studio terestru. Chris Hadfield a fost primul comandant canadian al SSI.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la 17 ianuarie 2014, clipul lui Hadfield a fost vizionat de 20.528.366 de ori. La data de 7 decembrie 2015, acesta strânsese 27.265.351 de afișări.

Chris Hadfield a lansat la 31 octombrie 2015, albumul ''Space Sessions: Songs From A Tin Can''. Vocea pentru cele 11 cântece a fost înregistrată în spațiu. Printre titlurile acestora se numără: ''Space Lullaby'', ''Ride That Lightning'', ''Beyond the Terra'' și ''Feet Up''.

"Bucuriile vieții", o carte de poezii recomandată de maestrul Gheorghe Zamfir, va fi disponibilă vineri, 11 de... TEST simplu de logică! 8 din 10 nu găsesc soluția. Ia o foaie și un pix și vezi ce rezultat obții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x