Antena Căutare

Primul hotel aeroport din România a fost inagurat pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București

Primul hotel din România situat într-un aeroport a fost inaugurat în weekendul 10-11 august pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, investiția a fost de 19 milioane de euro. 

Primul hotel din România situat într-un aeroport a fost inaugurat în weekendul 10-11 august pe Aeroportul „Henri Coandă” din București, investiția a fost de 19 milioane de euro.

Hilton Garden Inn București dispune de 218 camere și este destinat în special pentru segmentul de afaceri, personalul companiei aeriene care operează pe aeroportul Otopeni dar și pasagerilor ale căror zboruri au fost anulate sau întârziate. Hotelul are cinci săli de conferință cu o suprafață totală de 225 mp.

Primul hotel aeroport din România a fost inagurat pe Aeroportul Internațional  „Henri Coandă” din București

Investiția de 19 milioane de euro a fost făcute de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management, în parteneriat cu firma de consultanță Optim Project Management.

Hotelul se află la 150 de metri de aeroport, la 18 kilometri de centrul Bucureștiului și dispune de sală de fitness și magazin non-stop.

Primul hotel aeroport din România a fost inagurat pe Aeroportul Internațional  „Henri Coandă” din București

„După un zbor lung, relaxați-vă într-o cameră spațioasă, confortabilă, ce include un decor modern și toate facilitățile de care aveți nevoie, precum un televizor HD, uscător de păr, fierbător, mini frigider și Wi-Fi din partea casei. Bucurați-vă de o fuziune unică a mâncărurilor din jurul lumii când luați masa la restaurantul nostru Wright Flyer. Dacă vă aflați aici în scop de afaceri, cele cinci săli de conferință ale noastre oferă tehnologie A/V de ultimă generație, Wi-Fi din partea casei, mâncare și băuturi personalizate.”

Ziua Internațională a Tinerilor. Să-i cunoaștem pe tinerii din România: temeri și vise... A salvat un bebeluș din toberon, iar 22 de ani mai târziu acesta l-a făcut mândru. „Vreau să-i transmit un mare mulţumes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x