Antena Căutare

Primul muzeu erotic din Polonia, deschis la Varsovia

Primul muzeu erotic din Polonia isi deschide astazi portile in centrul Varsoviei, relateaza site-ul thenews.pl, citat de Agerpres. "Se afla intr-un cartier de afaceri, nu vom deranja pe nimeni", a declarat pentru Gazeta Wyborcza Dariusz Kedziora, proprietarul muzeului

Muzeul este o initiativa privata a lui Kedziora, care si-a petrecut ultimii 20 de ani adunand obiecte erotice in calatoriile sale, dar si de pe internet.

"Nu este nimic de care sa ne rusinam aici. Va fi un muzeu asemanator celor care pot fi gasite in Paris sau Barcelona", a spus Kedziora, adaugand ca muzeul se va concentra pe "arta erotica" si ca nu va gazdui "pornografie".

Printre cele 2.000 de obiecte expuse se numara un automat polonez de prezervative datand din 1934, singurul de acest fel care a ramas de-a lungul anilor. Muzeul cu o suprafata de 450 de metri patrati mai include obiecte de ceramica peruane, miniaturi persane, precum si repreduceri Shunga (arta erotica japoneza).

Numai adultii vor putea vizita muzeul, iar costul unui bilet va fi de 30 de zloti (circa 8 euro). Studentii si persoanele de peste 70 de ani vor avea reduceri de pret. Muzeul are si o pagina de internet, muzeumerotyki.com.

Sursa: jurnalul.ro

Vaticanul a aprobat spovedania pe iPhone!... Stop Codex Alimentarius!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x