Antena Căutare

Primul pui de urs născut în Marea Britanie, în ultimii 25 de ani, apariție emoționantă alături de mama lui! Imaginile au înduioșat lumea întreagă

Primul urs polar care a venit pe lume la sfârșitul anului 2017, într-un parc natural din Scoția, după 25 de ani, a făcut astăzi primii pași în public, anunță Daily Mail. 

Micuțul urs polar a fost născut de Victoria, în luna decembrie a acestui an și s-a aflat sub observație la Highland Wildlife Park. Micuțul a trecut cu bine de cele trei luni, despre care reprezentanţii parcului susțineau că pot fi periculoase pentru nou-născuţi, atât în sălbăticie cât şi în captivitate, iar acum și-a făcut apariția alături de mama lui.

Într-un videoclip făcut public de curând, ursul polar care n-a primit un nume până acum și Victoria, mama lui, au fost surprinși în timp ce se plimbau prin rezervație, iar imaginile au înduioșat oameni din toate colțurile lumii.

Sexul ursului n-a fost încă dezvăluit, însă urmează ca acest lucru să se întâmple în săptămânile următoare în parcului Kincraig, Strathspey. Tot atunci, însă, el va primi un nume.

Venirea pe lume a acestuia este considerată o realizare remarcabilă, după cum declarau autoritățile acum câteva luni: ''Naşterea primului pui de urs polar din Marea Britanie din ultimul sfert de secol este o realizare remarcabilă care va suscita interes în toată lumea'', a declarat Barbara Smith, director executiv al RZSS.

Ultimii pui de urs polar născuţi în Marea Britanie au fost gemeni şi au venit pe lume la Flamingo Land din Yorkshire, în luna decembrie 1992.

Victoria, care s-a născut în Germania în 1996, a devenit mamă anterior la Aalborg Zoo în Danemarca, în anul 2008. Ea a fost adusă la RZSS Highland Wildlife Park în martie 2015.


Andra Trandaș va prezenta emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, la Antena Stars... Fotografie șocantă. Cum arată femeia care a fost GRAVIDĂ TIMP DE 14 ANI. Ea este mama a 19 copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x