Antena Căutare

Primul restaurant subacvatic din Europa, în Norvegia. Cât costă un meniu complet

Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului. Peste 7 mii clienţi au făcut deja rezervări pentru a cina printre peşti.

Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului. Peste 7 mii clienţi au făcut deja rezervări pentru a cina printre peşti.

Cu o arhitectură impresionantă restaurantul "Under" a fost proiectat la o adâncime de cinci metri în Marea Nordului din Norvegia. Dacă la început clienţii au impresia că pătrund într-o saună, pe măsură ce coboară scările descoperă un restaurant subacvatic cu o fereastră ce oferă o privelişte uimitoare.

Inaugurat astăzi, restaurantul poate primi până la 40 de clienți deodată. Cu toate acestea, nu oricine îşi permite să cineze în localul subacvatic.

Un meniu complet - cu 18 feluri pe bază de fructe de mare şi alte ingrediente locale - poate costa până la 430 de dolari.

Construit pentru a face faţă condiţiilor meteo extreme, restaurantul a fost proiectat de aceeaşi firmă care creat clădirea Operei din Oslo şi Muzeul Memorial 11 Septembrie din New York.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Cel mai talentat artist ambidextru. Ce a desenat simultan cu ambele mâini... O mamă a adoptat șapte copii și i-a folosit ca să facă avere de milioane! Cum îi tortura pe cei mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x