Antena Căutare

Prin față, te pup, prin spate, își ascut cuțitele, nu alta! Top PATRU zodii de care trebuie să te ferești în luna iunie 2018

Patru zodii vor fi extrem de periculoase în luna iunie 2018 și ar fi bine să nu le provoci. Dețin suficiente informații și vor avea suficientă putere să îți facă rău.

Patru zodii vor fi extrem de periculoase în luna iunie 2018 și ar fi bine să nu le provoci. Dețin suficiente informații și vor avea suficientă putere să îți facă rău.

CAPRICORN. Vor fi extrem de debusolați și de sensibili și pot face rău fără să își dorească asta neapărat. Luna iunie va fi pentru ei revelatoare din foarte multe puncte de vedere.

LEU. Leii sunt extrem de concentrați pe propria persoană toată luna așa că nu vor avea timp de ceilalți. Ar fi bine să te ferești de acești nativi dacă nu vrei să te simți frustrat în fața strălucirii lor, a succesului de care se vor bucura toată perioada.

GEMENI. Nativii Gemeni vor fi și ei ceva mai sensibili decât în mod obișnuit. Nu trebuie provocați sub nicio formă. Trebuie lăsați să își vadă de treburile lor.

Dacă nu știi să intri în lumea lor și să le înțelegi faptele, ar fi indicat să stai departe. Nu toate se vor schimba cu niște reproșuri. E nevoie de ascultare, de multă înțelegere și diplomație în relația cu aceste semne de aer.

SCORPION. Să provoci un Scorpion înseamnă să pierzi orice război încă de la început. În luna iunie vor fi pe cai mari și vor fi pregătiți cu o serie de argumente pentru orice dispută. Nu mai lasă garda jos pentru nimic în lume.

La polul opus se află câteva zodii care vor fi mai sensibile și vor avea nevoie de mai multă înțelegere. Acestea sunt Balanțele, Taurii, Fecioarele, Peștii și Vărsătorii.

O balenă a murit după ce a înghiţit 80 de pungi de plastic în apele Thailandei! Veterinar: "Dacă ai așa ceva în sto... Istoria românilor, pe înțelesul copiilor. ”Marea Unire pentru cei mici” este scrisă de Ana Iorga și de Filip Iorga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x