EXCLUSIV! Principesa Margareta a lansat o carte despre viata Reginei Ana a Romaniei

O viata. Un destin. O poveste. Traita frumos, discret, cu demnitate. Despre Regina Ana a Romaniei se stiu putine. A stat mereu langa Regele Mihai si familia ei. Devotata. La bine, la greu, in ceasuri de fericire sau exil. De 8 martie, fiica ei cea mare, Principesa Margareta, ii aduce un omagiu: o carte despre viata Reginei.

O regina in exil. O sotie devotata pana la moarte sotului ei, Regele Mihai. O femeie care nu s-a dat in laturi de la munca. Ana a Romaniei este toate acestea la un loc. Si, mai presus de orice, e mama pentru cinci fete.

"Nu era o mama foarte conventionala, pentru ca mama mea e putin rebela, cu un mare simt al umorului", a spus Pricipesa Margareta.

"Era o copilarie foarte vesela si plina de aventuri. S-a amuzat cu noi, s-a plimbat cu noi, a inventat tot felul de povesti", isi mai aminteste Pricipesa.

Viata Reginei Ana nu a fost intotdeauna ca in povesti. A fost voluntar in Al Doilea Razboi Mondial, a vandut panglici, a gradinarit si a crescut pasari. A fost nevoita sa-si vanda bijuteriile, cand familia a ramas fara bani. Dar niciodata nu si-a pierdut bucuria de a trai simplu. Si le-a invatat asta si pe fiicele ei.

"A ramas putin copil si ea. Deci am descoperit lumea impreuna Tot timpul era atat de loiala. Atat de loiala, de indragostita de tatal meu. Si era pentru el o forta, o prezenta puternica. Un partener. O prietena", spune Alteta Sa Regala.

I-a stat mereu alaturi Regelui si a iubit Romania, inca dinainte de a o vedea. A cunoscut-o, insa, din povesti.

Zeci de amintiri si fotografii de familie pe care Principesa Margareta le-a adunat in cartea "Ana. Portretul Reginei" povestesc viata acesteia.

Volumul a fost lansat astazi, de 8 Martie, ca un cadou pentru mama ei, Regina.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri