Antena Căutare

Prințul Charles i-ar fi cerut Dianei să includă o floare în buchetul de mireasă. Ce era și de ce a ținut să nu lipsească

Prințul Charles i-a adus un tribut regretatului său unchi, Lord Mountbatten, la nunta cu Prințesa Diana, care a avut loc în urmă cu 40 de ani. Ducele a vrut neapărat ca buchetul miresei să conțină o anume floare.

printesa diana și printul charles la nunta lor cand coboara scarile capelei Galerie
Prințul Charles i-a adus un tribut regretatului său unchi, Lord Mountbatten, la nunta cu Prințesa Diana, care a avut loc în urmă cu 40 de ani. Ducele a vrut neapărat ca buchetul miresei să conțină o anume floare | Profimediaimages.ro

Florarul David Longman, membru al Worshipful Company of Gardeners, a fost cel care a creat buchetul purtat cu mândrie de Prințesa Diana. Conform lui, Charles i-a cerut viitoarei lui soții să includă în aranjamentul floral, de la nuntă, trandafirul Mountbatten.

Unchiul Ducelui, care a fost asasinat de IRA în 1979, i-a fost mentor și acesta a vrut să-i aducă un omagiu.

Citește și: Eliza Spencer, fără sutien la plajă. Cum a fost surprinsă una dintre nepoatele prințesei Diana

Ce a discutat florarul David Longman cu Prințesa Diana

”Conversațiile mele cu Lady Diana au fost foarte asemănătoare cu atâtea discuții pe care le-am avut cu alte mirese. I-am arătat desenele - am avut mult mai multe modele complicate decât aș fi arătat unei mirese normale. Am vorbit în prealabil cu croitoreasca. Fusesem să-l văd pe cel care i-a creionat rochia de mireasă.

Au fost foarte discreți și nu mi-au spus prea multe, lucru de înțeles. Mi-au dat un petic de material pentru a mă orienta. Și mi-au arătat o schiță, așa că am știut că va fi o rochie foarte voluminoasă.”, a povestit cel care s-a ocupat de buchetul de mireasă al Prințesei Diana.

David a povestit, conform Daily Mail, că aceasta era ca orice altă mireasă: emoționată, intrigată, o tânără mireasă foarte normală.

Citește și: Testamentul Prințesei Dianei a fost schimbat după moartea sa. Care dintre ultimele sale dorințe au fost modificate

”L-a ales pe acesta, care era un buchet curgător, cu crini, orhidee și iasomie. Prințul Charles a avut o singură cerință, care consta în adăugarea unui trandafir Mountbatten, în memoria unchiului său, de care era foarte atașat. L-a dorit în mod special. Era un trandafir de grădină, nu unul pe care-l găseai în florării. Și a fost singura pată de culoare, un punct auriu chiar în centrul buchetului”, a mai adăugat florarul.

Prințesa Diana a dorit să aibă două buchete. Pe unul l-a folosit la ceremonie, iar pe celălalt l-a depus pe mormântul Războinicului Necunoscut.

Prințesa Diana a sfârșit tragic, într-un accident de mașină

Înspăimântătorul accident de mașină care a ucis-o pe Prințesa Diana a zguduit nu numai Marea Britanie, ci întreaga lume. În timp ce mulți s-au concentrat pe modul în care incidentul a avut loc, alții au fost curioși să afle ultimele cuvinte ale Prințesei de Wales.

Și există multe zvonuri despre ce ar fi spus aceasta la scurt timp după ce o altă mașină a intrat violent în autoturismul în care ea și iubitul său se aflau. Se pare că ultimele cuvinte pe care aceasta le-ar fi pronunțat subliniază cât de tragică a fost acea noapte.

Citește și: Secrete ale Prințesei Diana care s-au aflat abia după moartea sa. Cum era înrudită ”Prințesa Inimilor” cu propriul soț, Charles

Într-una dintre primele relatări detaliate despre accident, medicul Frederic Mailliez a declarat pentru Times of London că a început să o trateze pe Prințesa Diana fără să-și dea seama, la momentul respectiv, că se află în prezența unui figuri regale.

În timp ce Diana se străduia să respire, a scos strigăte de durere și a continuat să repete că este grav rănită până și-a pierdut cunoștința, a povestit specialistul.

Elisane Silva, femeia care măsoară 2.07 m înălțime, iubește un bărbat cu 45 cm mai scund. Cum arată cuplul inedit - VIDE... Tara Nightingale are 52 de ani, dar trezește interesul bărbaților de 30 ani. Reacția lor când află adevărata vârstă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x