Prinţul Harry, cerut în căsătorie de un bărbat care-l adoră. "Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi"

Prinţul Harry al Marii Britanii a fost cerut în căsătorie de un bărbat, după ce a avut, luni, prima apariţie publică împreună cu iubita sa, actriţa Meghan Markle, în Toronto, la Jocurile Invictus, informează mirror.co.uk.

Prinţul Harry al Marii Britanii a fost cerut în căsătorie de un bărbat, după ce a avut, luni, prima apariţie publică împreună cu iubita sa, actriţa Meghan Markle, în Toronto, la Jocurile Invictus, informează mirror.co.uk.

După această apariţie, zvonurile potrivit cărora Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor logodi au atins apogeul. Însă, într-o vizită la Turnul Naţional Canadian din Toronto, Prinţul Harry a fost întâmpinat de un fan care a aşteptat timp de patru ore pentru a îl întâlni.

Acesta i-a spus prinţului că arată ”splendid”, că îl iubeşte şi că şi-ar părăsi soţul pentru el. Iniţial, prinţul Harry a părut surprins de gestul bărbatului, dar după aceea i-a mulţumit pentru compliment.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care sunt împreună din iulie 2016, au putut fi văzuţi ţinându-se de mână luni după-amiază, la sosirea la competiţia de tenis în scaun cu rotile din cadrul Jocurilor Invictus, unde, de altfel, au avut şi prima apariţie publică împreună, la ceremonia de deschidere.

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle a spus, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: "Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi".

Prinţul Harry a instituit Jocurile Invictus în 2014, cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi. În acel an, jocurile au fost organizate la Londra.

Anul acesta, Jocurile Invictus se desfăşoară la Toronto, unde participă echipe din 17 ţări, reunind peste 500 de sportivi, care concurează la 11 discipline sportive.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri