Antena Căutare

Printul Harry primeste sfaturi de la Pippa! Cum sa dai o petrecere reusita!

Afganistan. Printul Harry nu are timp sa se plictiseasca. Ba chiar se distreaza. Mai mult. Isi bucura si camarazii. In ce fel? Le citeste! Pippa Middleton lanseaza o carte despre cum sa dai petreceri reusite. Printul le istoriseste colegilor sai pasaje din opera, doar este un bun cunoscator al vietii nocturne. Printre glume si ridicari din sprancene, camarazii il tachineaza: oare se va insura cu cumnata sa?

Retete pentru un foc de tabara reusit. Jocuri cu dovleci. Printul Harry si-a intretinut camarazii, in timpul unei misiuni din Afganistan, citind pasaje din cartea cumnatei sale, Pippa Middleton. Sora ducesei Kate a publicat, de curand, „Celebrate”, un volum despre cum sa dai cele mai reusite petreceri pe parcursul intregului an.

Colegii il tachineaza. O sursa apropiata printului marturiseste: „Harry este subiectul multor barfe. Toata lumea il cupleaza cu Pippa”. Norocul nostru ca printul stie de gluma.

Mezinul familiei regale nu este strain petrecerilor. In august, a fost surprins in Las Vegas, fotografiat cand juca biliard pe dezbracate.

Cartea Pippei este intitulata „Sarbatoreste. Un an de festivitati britanice pentru familie si prieteni”. Sora ducesei de Cambridge ar fi semnat un contract de 400.000 de lire pentru scrierea volumului. Ideile din carte sunt bazate pe experienta sa profesionala. Lucreaza la firma parintilor sai, „Party Pieces”, ce distribuie articole de petrecere.

Printul Harry nu este singurul incantat de carte. Mama sa vitrega, Camilla, s-a folosit de cateva sfaturi scrise. Mai mult, o recomanda prietenilor sai.

Maghiarii au pus in scena legenda Mesterului Manole, la Cetatea Devei... FOTO. Faceti cunostinta cu Jules, robotul cu abilitati specific umane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x