Antena Căutare

Printul Harry viziteaza Romania pentru prima data

Fiul cel mic al printului Charles, Harry, viziteaza in aceste zile pentru prima oara Romania. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, printul s-ar afla intr-un oras din Transilvania. Printul Harry a ajuns in Romania inca de vineri, pe aeroportul din Targu Mures, potrivit Mediafax.

Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures a declarat ca Printul Harry a ajuns vineri la pranz, cu o cursa de linie Wizz Air, aratand insa ca nu se cunoaste itinerariul din Romania sau cat timp va sta.


Conform acelorasi surse, printul va pleca din Romania cel mai probabil din Capitala. Surse oficiale afirma ca printul Harry s-ar afla intr-un oras din Transilvania. Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky. De asemenea, printul Charles s-a aflat in vizite private si in judetele Mures si Harghita.

Printul Charles spunea ca si-ar dori sa intalneasca si la britanici "sentimentul apartenentei, al identitatii," pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania.



foto: EPA/ Intact Images

FOTO! Vezi cum arata mieii cu aspect de urs panda!... "Sunt nepotul lui Adolf Hitler"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x