Antena Căutare

Privește și învață! Doi copii cu nevoi speciale ne reamintesc ce înseamnă să fii OM: „Îi șterge lacrimile de pe obraji. Nu am văzut nimic mai frumos”

Este imaginea ce a înduioșat inimile a zeci de mii de oameni. Un băiețel cu sindrom Down își consolează colegul de bancă, diagnosticat cu autism. Momentul a fost filmat de învățătoarea lor și publicat pe internet.

Privește și învață! Doi copii cu nevoi speciale ne reamintesc ce înseamnă să fii OM: „Îi șterge lacrimile de pe obraji. Nu am văzut nimic mai frumos”
Un copil cu sindrom Down își consolează colegul de școală

O învățătoare de la o școală pentru copii cu nevoi speciale a suprins un moment emoționant. Unul dintre elevi, diagnosticat cu o formă de autism, este consolat de colegul său, un puști cu sindrom Down.

Scena înduioșătoare, filmată într-o școală din Mexic, la începutul lunii decembrie, s-a viralizat, fiind redistribuită de peste 500.000 de ori.

Băiatul cu autism stă la o masă și este vizibil supărat. Când își vede prietenul plângând, un alt copil vine imediat lângă el, să-l consoleze. Îi șterge lacrimile de pe obraji, apoi îl strânge bine, bine în brațe, așezându-și capul pe umărul celui mic.

Videoclipul a fost văzut de peste 19 milioane de ori, iar comentariile oamenilor au curs fără încetare.

Articolul continuă după reclamă

„Îți mulțumesc că postat asta. Este minunat. Felicitări învățătoarei și școlii că își învață elevii să aibă grijă unii de alții. Bravo!”, „Îi șterge lacrimile de pe obraji. Nu am văzut nimic mai frumos”, „Acel copil are o inimă de aur”, „Este unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-am văzut vreodată. Câte avem de învățat de la băiețeii din video”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO/ Surpriza pe care a primit-o un curier în timp ce livra o comandă! Reația lui este atât de pură: „Mulțumesc că îmi... Un rechin de pluș se comportă ca un om într-un magazin celebru de mobilă! Tu l-ai văzut? - Galerie Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x