Antena Căutare

Privește-ți cu atenție chipul în oglidă! Ce spune fizionomia feței despre tine

Potrivit expertilor in cartografierea fetei, chipul este strans legat de functiile interne ale organismului. Prin pliurile si cutele de pe fata si dimprejurul ochilor, corpul iti semnaleaza neregulile din interior. Indiciile furnizate pot fi deosebit de relevante.

Privește-ți cu atenție chipul în oglidă! Ce spune fizionomia feței despre tine
| secretele.com

Potrivit expertilor in cartografierea fetei, chipul este strans legat de functiile interne ale organismului. Prin pliurile si cutele de pe fata si dimprejurul ochilor, corpul iti semnaleaza neregulile din interior. Indiciile furnizate pot fi deosebit de relevante, scrie secretele.com

Cutele orizontale de pe frunte – aceste pliuri sunt de multe ori cunoscute sub numele de „riduri de stres”, pentru ca atunci cand suntem stresati sau ingrijorati avem tendinta de a ne incrunta. Aceste semne de pe piele pot indica inclusiv probleme de retentie a lichidelor, hiperglicemie sau niveluri crescute de grasimi.

Cuta verticala in dreapta zonei dintre sprancene – acest pliu poate indica o sensibilitate la ficat.

Cuta verticala in stanga zonei dintre sprancene – acest pliu poate indica o sensibilitate a splinei.

Adancitura orizontala pe varful nasului – poate indica o susceptibilitate crescuta la alergii, sau un libidou scazut.

S-a demonstrat științific! Numărul pe care-l porți la picior îți spune cât vei trăi

Laba gastii – aceste riduri fine, care pornesc din coltul ochiului si radiaza catre exterior, pot semnala probleme de vedere care te determina sa tii mereu ochii intredeschisi (miopie), ca si cum lumina ar fi foarte puternica si ai incerca sa-ti protejezi ochii inchizand partial pleoapele. Pot indica, de asemenea, un deficit hepatic.

Pungi sau cercuri intunecate sub ochi – pungile de sub ochi sunt un semn al retentiei de apa si pot indica probleme renale. Cercurile intunecate pot indica o circulatie proasta.

Piele sensibila si moale in mijlocul obrajilor – poate fi un semn de congestie a sinusurilor, sau poate indica probleme de digestie.

Roseata varfului nasului – la fel ca in cazul acneei din aceasta zona, roseata varfului nasului poate semnala probleme cardiace. Posibil ca functia inimii sa fie suprasolicitata.

Cuta verticala sapata catre coltul gurii – acest pliu poate indica deficiente ale aparatului reproducator.

Cute verticale deasupra buzei superioare – esti fumator? Aceste riduri sunt frecvente in randul fumatorilor. Acestea pPot indica inclusiv o viata sexuala precara.

Află totul despre petele pigmentare ale buzelor!

Dacă se întâlnesc, sunt cei mai norocoși: 99,9% grad de compatibilitate și o viață fericită împreună! Top 3 cupluri de z... Arsenie Boca a fost "clonat" în China! Un magazin online comercializează cadouri religioase cu imaginea părint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x