Antena Căutare

Producătorul documentarului ”Wild Carpathia” de la BBC, proprietar în România: ”Am 6.000 de metri pătrați de paradis!”

Charlie Ottley, producătorul britanic cunoscut pentru seria BBC ”Wild Carpathia”, a devenit proprietarul unei ferme în județul Brașov. 

Anunțul a fost făcut chiar de acesta, care a mărturisit, printr-un mesaj postat pe Facebook, că și-a cumpărat o fermă în Sîrnea, un sat din comuna Fundata, județul Brașov.

Uitat de lume până nu demult, un sat din România are acum, în fiecare an, de 100 de ori mai mulţi turişti decât locuitori

"Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Sirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol.

A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!", a scris Charlie Ottley, pe Facebook, potrivit Observator.

Oamenii din Viscri au proriul lor ziar. Fiecare localnic a primit în cutia poştală câte un exemplar din primul număr

”Wild Carpathia” a fost un adevărat tur de forță de promovare a unei țări care ascunde multă frumusețe neatinsă. Documentarul a avut trei părţi şi a fost cea mai urmărită emisiune de la Travel Channel în ultimii 26 de ani. Cele trei părţiale ale documentarului prezintă zona Făgăraşului şi Viscri, Delta Dunării, Maramureşul şi Bucovina.

"Niciodată să nu faceți asta!" Mărturiile unei femei care s-a întâlnit cu peste 50 de bărbați într-un an! Ce a... TESTUL de observație care a înnebunit internetul: Tu poți găsi intrusul în desen? Ai zece secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x