Antena Căutare

Produsele de îngrijire care nu trebuie să îți lipsească vara

Pe perioada verii, părul și pielea necesită o îngrijire sporită. Oricât de mult am încerca să ne ascundem de razele soarelui este aproape imposibil să nu ne expunem pielea la radiațiile UV. Rutina de îngrijire trebuie adaptată pe timpul sezonului de vară, adăugând produse hidratante și cu protecție solară.

Pe perioada verii, părul și pielea necesită o îngrijire sporită. Oricât de mult am încerca să ne ascundem de razele soarelui este aproape imposibil să nu ne expunem pielea la radiațiile UV. Rutina de îngrijire trebuie adaptată pe timpul sezonului de vară, adăugând produse hidratante și cu protecție solară.

Deși nu este o noutate, protecția solară este cea mai importană pe perioada verii. Razele solare pot afecta tenul în mod direct prin apariția de pete pigmentare până la îmbătrânirea prematură. Produsele cu SPF 30 sau 50 trebuie aplicate cu 20 de minute inainte de a ieși din casă, iar crema trebuie reaplicată după două ore.

Balsamul de buze cu SPF este important pentru îngrijirea buzelor deoarece le protejează împotriva radiațiilor. În schimb textura lucioasă a rujului sau balsamului de buze fără SPF atrage radiațiile UV.

Din cauza clorului din piscină firul de păr se usucă și deteriorează, acest lucru se poate evita prin folosirea unei măști de păr.

Scrubul pentru corp este un alt produs pe care trebuie să îl folosești pe timp de vară deoarece din cauza temperaturilor ridicate corpul transpiră mai mult și devine lipicios. Un scrub pentru corp te va ajuta să îndepărtezi toate impuritățiile acumulate pe timpul zilei și îți va lăsa pielea catifelată.

Cazarea și hrana cadrelor medicale de pe litoral va fi plătită de către patronii din turism... 453 de ani de la moartea lui Nostradamus și profețiile care au schimbat omenirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x