Antena Căutare

PROFEȚIA unui CĂLUGĂR despre SOARTA OMENIRII este CUTREMURĂTOARE! Când va începe al Treilea Război Mondial!

Unul dintre cei mai importanți călugări templieri, Ioan de la Ierusalim, a făcut o profeție de-a dreptul cutremurătoare despre soarta omenirii.

Unul dintre cei mai importanți călugări templieri, Ioan de la Ierusalim, a făcut o profeție de-a dreptul cutremurătoare despre soarta omenirii.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este că acesta a profețit cu o mare precizie Primele războaie mondiale, încă din anul 1099. De aceea, specialiștii din domeniu se tem că și profeția despre cel de-al Treilea Război Mondial ar putea să fie cât se poate de adevărată.

Înainte ca acesta să înceapă, omenirea se va confrunta cu numeroase semne prevestitoare. Viața va deveni o adevărată provocare în fiecare zi. Evreii vor conduce lumea din umbră și o vor ghida după regulile lor. Societatea va deveni bolnăvicioasă, iar oamenii se vor avânta prea mult pentru a face descoperiri. Păcatele vor atinge cote inimaginabile, iar numărul homosexualilor va crește alarmant. Nimeni nu va mai respecta nicio regulă, iar foametea va cuprinde toate țările.

De asemenea, vor apărea mulți falși profeți și toată lumea își va pierde încrederea în aproape. Țările își vor pierde identitatea națională și tradițiile. Credința va dispărea, iar societatea va cunoaște un desfrâu fără precedent.

Atunci când săracii nu vor mai suporta taxele și setea de bani a oamenilor bogați va începe războiul peste tot în lume.

Horoscopul despărțirilor în 2015! Zodii pentru care anul ce urmează va fi unul greu... PERICOLUL este APROAPE! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x