Antena Căutare

Profeția ascunsă până acum se va împlini în 2019: "Întreaga lume va avea de suferit. România, în pragul unei noi revoluții"

Preziceri care îți dau fiori și explicații despre ceea ce ar urma să se întâmple în România în 2019. Vor mai fi mișcări sociale, asemănătoare cu cele din 1989, susține clarvăzătoarea Carmen Harra.

Preziceri care îți dau fiori și explicații despre ceea ce ar urma să se întâmple în România în 2019. Vor mai fi mișcări sociale, asemănătoare cu cele din 1989, susține clarvăzătoarea Carmen Harra.

Carmen Harra spune că vor mai fi mișcări sociale, asemănătoare cu cele din 1989 și că 2019 va fi doar începutul a ceea ce urmează.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element.

Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a mărturisit clarvăzătoarea.

Totodată, aceasta a ținut să menționeze că, deși întreaga lume va avea de suferit pe plan politic, de data aceasta nu vor fi pierderi omenești, însă dezastrul economic va fi la el acasă.

Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de 1 Martie pentru mamă, iubită, soție, prietenă sau colegă... Au crezut că bebelușul avea o acumulare de gaze în abdomen, dar adevărul a fost devastator: „Fetița noastră are nevoie d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x