Antena Căutare

Profeția care îi îngrozește pe români. Țara noastră va fi lovită de un dezastru : "Explozii în lanț! Vor muri oameni nevinovați"

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare, a lansat un nou avertisment în ceea ce privește siguranța românilor. Acesta a scris pe blogul personal că vor urma mai multe explozii, în țara noastră.

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare, a lansat un nou avertisment în ceea ce privește siguranța românilor. Acesta a scris pe blogul personal că vor urma mai multe explozii, în țara noastră.

"5 Noiembrie 2017,ora 15,34 ! Dragii mei, astăzi după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa, dragilor: "Explozii ! Explozii în lanţ !"

Din păcate dragii mei, vom auzi de explozii în lanţ, dar trebuie să ne rugăm și să nădăjduim că BUNUL DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI nu va îngădui, ca să moară oameni nevinovați. De vom avea CREDINȚă fraților, măcar cât un grăunțe de muștar, cu adevărat că vom putea mută și munții din loc", spune Maria Ghiorhiu.

"Să ne ferim de români, în Londra". Românii plecați peste hotare, bătaia de joc a șefilor conaționali, realiza... "Ce voce frumoasă ai! Vreau să te ajut cu cariera muzicală". Adolescenta care a ars de vie, într-un accident, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x