Antena Căutare

Profeția cumplită a părintelui Iustin Pârvu despre România a început DEJA! „Vin cutremurele...”

Părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție cutremurătoare despre România, chiar pe patul de moarte! Înainte de-a se stinge, acesta a dezvăluit ce destin cumplit ne așteaptă în viitorul apropiat! Semnele au început deja să se vadă!

Părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție cutremurătoare despre România, chiar pe patul de moarte! Înainte de-a se stinge, acesta a dezvăluit ce destin cumplit ne așteaptă în viitorul apropiat! Semnele au început deja să se vadă!

O măicuță de la Mănăstirea Paltin din Neamț a dezvăluit că, pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție tulburătoare despre România și despre destinul ei.

“Suntem atât de îndărătnici, de rătăciţi, cu mintea, şi cu sufletul şi cu trupul şi cu toate pornirile noastre. Nu vrem nimic, câtuşi de puţin aşa, să ne apropiem de Dumnezeu. Ne uităm la televizor, vedem prăpădul în lume, vedem cum vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari, dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră (de sfârşit).

Profeția cumplită a părintelui Iustin Pârvu despre România a început DEJA! „Vin cutremurele...”

Acum apropierea sfârşitului, când va fi, Dumnezeu o ştie, că noi le intuim aşa după toate probabilităţile, dar faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire, rămânem în moarte, rămânem în pieire, şi nu avem, aşa, cutezanţă să ne ridicăm puţin, să ne antrenăm puţin să facem ceva” (Iustin Pârvu despre sfârșitul lumii)

„Dar nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei: vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Ce să mai vorbim despre lumea asta atee care este aşa de împietrită, cu fumatul, cu băut, petreceri, cu televizoare, calculatoare, toate tehnicile acestea, care ne dărâmă sufleteşte şi trupeşte”, dezvăluia părintele Iustin Pârvu.

„Parcă am fi (…?), satanizaţi, să aruncăm tot este frumos, şi de ajutor, şi bun, şi să luăm toată scursură asta a societăţii, ce are mai rău omenirea, să luăm noi şi să cultivăm. Aşa că nu ştiu ce-o să mai fie, dar, deocamdată, stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră”, mai spunea părintele Iustin Pârvu, cu puțin timp înainte de-a se stinge din viață.

Sursa: ortodoxism.com

Nu mai ține ghinionul în casă – Aruncă aceste obiecte din casă cât poți de repede! Unele dintre ele se găsesc în aproape... Ea e femeia dragon! A cheltuit o adevărată avere ca să arate...terifiant! Și asta nu e tot (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x