Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca a început DEJA să se întâmple! „Va veni vremea când...”

Arsenie Boca este unul dintre cei mai îndrăgiți părinți ai creștinătății din România! Puțini sunt cei care știu ce profeție cutremurătoare a făcut acesta despre țara noastră, înainte de-a muri!

Arsenie Boca este unul dintre cei mai îndrăgiți părinți ai creștinătății din România! Puțini sunt cei care știu ce profeție cutremurătoare a făcut acesta despre țara noastră, înainte de-a muri!

Sfântul Ardealului a susținut acum mai bine de 25 de ani că România se va confruntă cu un seism puternic, iar Bucureștiul va fi ras de pe suprafață pământului. De cele mai multe ori, o profeție a lui Arsenie Boca s-a adeverit, într-o formă sau alta!

Pentru toate rugăciunile și învățăturile pe care le-a transmis, Arsenie Boca și-a câștigat iubirea creștinilor. Totuși, acesta a făcut și câteva profeții cutremurătoare depsre asta noastră!

Cum sună profeția lui Arsenie Boca?

“Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele.

Arsenie Boca s-a iubit în secret cu o măicuţă! Înregistrarea bombă cu preoţii care îl dau de gol!

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri.

Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a profețit Arsenie Boca.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri