Antena Căutare

Profeția cutremurătoare a lui Ioan de la Ierusalim despre Apocalipsă: „Oamenii se vor transforma. Carnea omului îşi va avea...”

Ioan de la Ierusalim este cunoscut în lumea întreagă pentru apropierea sa față de Ordinul Cavalerilor Templieri, dar și pentru profețiile sale pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Printre previziunile lui Ioan de la Ierusalim se află și aceea legată de orașul sfânt despre care spune că nu le va mai aparține creștinilor.

Un alt semn apocaliptic în viziunea lui Ioan de Ierusalim este foametea care se va întinde pe Pământ precum râia. Atunci vor apărea negustorii de iluzii, care vor vinde oamenilor povești, care în cele din urmă se vor întoarce împotriva lor. Oamenii de vor transforma în singuratici și aproape nimeni nu va mai cunoaște ceea ce înseamnă prietenia adevărată. Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

Târgul de Crăciun, împânzit de blindate! Turiștii străini se amuză și fac poze cu ultima ispravă de dinainte de sărbător... Nu, nu e o struțo-cămilă, dar nici mult nu mai are! Faceți cunoștință cu porcul care arată ca o oaie și se comportă ca u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x