Antena Căutare

Profeția ÎNFIORĂTOARE este pe cale să se îndeplinească: „Hoarda GROAZEI va pune stăpânire pe OMENIRE!”

Vechi de 1.300 de ani, culegerile de Hadith-uri, care sunt o colecţii de invataturi, fapte si vorbe ale Profetului Mohammed, se refera la o "hoarda" care flutura 80 de steaguri, invinsa de o armata musulmana, in orasul sirian Dabiq

Vechi de 1.300 de ani, culegerile de Hadith-uri, care sunt o colecţii de invataturi, fapte si vorbe ale Profetului Mohammed, se refera la o "hoarda" care flutura 80 de steaguri, invinsa de o armata musulmana, in orasul sirian Dabiq.

De asemenea, profetia avertizeaza in legatura cu un "Malahim", echivalentul Armageddonului din invataturile crestine, dupa care musulmanii vor fi predominanti si "vor conduce lumea".

Profetia este declarata ca fiind o parte fundamentala a ideologiei Statului Islamic si este folosita in recrutarea jihadistilor care sunt facuti astfel sa creada ca vor schimba istoria. Recent, suporterii Statului Islamic au inceput sa compare pe mediile de socializare evolutiile recente din Siria si profetia, avertizand ca "Malahim" se apropie, potrivit realitatea.net.


Sfârșitul lumii, anunțat de un cunoscut savant! Care este premoniția sumbră a fizicianului Stephen Hawking!... Atenție! Au apărut dronele care pot filma prin pereți. Cum pot fi prinși cei care-și înșală partenerii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x