Antena Căutare

Profeția lui Nostradamus s-a adeverit în urmă cu câteva zile! Coincidență bizară sau destin?

 Nostradamus a făcut o serie de profeții, unele care s-au adeverit, altele despre care se crede că se vor împlini în viitorul apropiat. Totuși, ce a prezis acesta pentru anul 2016?

Nostradamus a făcut o serie de profeții, unele care s-au adeverit, altele despre care se crede că se vor împlini în viitorul apropiat. Totuși, ce a prezis acesta pentru anul 2016?

În catrenele sale, acesta a spus că umanitatea va face pace cu animalele și vor trăi toți într-o armonie deplină. Alții au interpretat cuvintele profeției spunând că tehnologia va permite oamenilor să traducă limbajul animalelor.

În plus, Nostradamus a spus că în 2016 va apărea o nouă limbă mondială și că va debuta cel de-al Treilea Război Mondial.

În plus, e pare că cei născuți în 2016 vor ajunge să trăiască mult mai mult decât cei născuți în anii anteriori.

Mai mult decât atât, profețiile sale vorbesc despre faptul că lumea din vest va renunța la taxe, iar Vezuviul va erupe.

Profeția împlinită?

Pe 24 august anul 79 a erupt Vezuviul. În aceeași zi nefastă de 24 august (anul nostru) s-a produs cutremurul din Italia, ce a făcut sute de victime. Să fie o simplă coincidență sau chiar împlinirea profeției lui Nostradamus?

Te lupți cu morile de vânt! Aceasta este cea mai neînțeleasă zodie dintre toate!... Polițiștii au găsit un bebeluș murdar și plângând pe bancheta unei mașini! Ce s-a întâmplat după ce l-au dus la secție? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x