Antena Căutare

Profeția neașteptată a lui Michel Nostradamus: „Din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil”

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele.

Totuşi, se pare că multe dintre aceste profeţii s-au adeverit, motiv pentru care le vom enumera şi pe cele pentru 2016 şi le vom urmări pentru a vedea cât de realiste sunt, scrie noobz.ro.

Una dintre cele mai neobișnuite profeții ale francezului este legată de dreptul oamenilor de a face copii. Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.

VIDEO! Dovada că ai folosit capsatorul greşit! La ce foloseşte de fapt elementul metalic... David Copperfield, cel mai mare iluzionist al tuturor timpurilor, obligat să îşi dezvăluie cel mai controversat număr de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x