Antena Căutare

Profeția NECRUȚĂTOARE a lui Nostradamus pentru anul 2018. Un CUTREMUR DEVASTATOR va afecta țara...

Cutremure în mai multe zone ale globului

Una dintre țările vizate de cutremure în 2018 va fi China. Numeroase cutremure se vor produce pe teritoriul Chinei și acestea vor produce numeroase pagube. În timpul iernii lui 2018, o activitate ciudată se va înregistra în „centura de foc a Pacificului”, unde mai mulți vulcani vor erupe.

Vor exista taifun-uri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de fenomene meteorologice extreme și vor fi multe inundații.

Radiațiile solare ne vor arde planeta?

„Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură”, scria Nostradamus. Acesta ar putea fi un avertisment că planeta noastră ar putea fi afectată de radiațiile solare.

Vezuviu va erupe

Vezuviu este mai mult decât un vulcan și conform lui Nostradamus acesta va zgudui Italia din toate încheieturile. Experții sunt de părere că dacă Vezuviu va erupe atunci ne vom confrunta cu cea mai agresivă erupție vulcanică din toate timpurile.

Marele Război Mondial

Un alt subiect interesant este cel despre Al Treilea Război Mondial. Profețiile lui Nostradamus sunt confuze cu privire la acest subiect sau cel puțin așa sunt interpretate.

„Marele război va începe în Franța și toată Europa va fi atacată, va fi lung și terifiant pentru toată lumea … și apoi în cele din urmă va exista pace, dar doar câțiva se vor bucura de ea”, scria Nostradamus într-unul din catrenele sale.

ACEASTĂ FATĂ este moartă de 500 de ani! Cercetătorii au descoperit un detaliu şocant... Trei poliţişti priveau îngroziţi cum un copil cade în gol de la etajul trei atunci când o minune s-a întâmplat! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x