Antena Căutare

Proprietarii caselor din jur au crezut că în pământ este o vizuină de iepuri, dar au găsit înăuntru un adevărat miracol vechi de 300 de ani!

În adâncul a ceea ce se credea că este o vizuină de iepuri, din apropiere de o fermă din comitatul Shropshire (vestul Marii Britanii), a fost descoperit un lucru cu adevărat surprinzător.

În adâncul a ceea ce se credea că este o vizuină de iepuri, din apropiere de o fermă din comitatul Shropshire (vestul Marii Britanii), a fost descoperit un lucru cu adevărat surprinzător.

Chiar înăuntru s-a descoperit o peșteră de 300 de ani vechime. Vizuina a atras atenția societății Historic England, însărcinată cu conservarea siturilor arheologice din țară, după ce fotograful Michael Scott a redescoperit acest loc pe care îl văzuse deja într-un clip pe internet.

Scott a pătruns prin tunelul subteran până când a ajuns într-o rețea de culoare cu bolte tăiate în piatră, un spațiu care, potrivit Historic England, ar fi putut fi folosit pentru ritualuri de "magie neagră".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit legendei locale, grotele din comitatul Shropshire erau folosite de cavalerii templieri. Totuși, Historic England crede că grota a fost construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea sau la începutul secolului al XIX-lea, când Ordinul Templierilor fusese deja desființat.

"Când am pătruns în interior tăcerea era absolută. Am văzut câțiva păianjeni și nimic mai mult. Când afara ploua poteca pentru a ajunge la grotă era plină de noroi, dar înăuntru era uscat", a declarat fotograful postului BBC.

Contrar credinței locale, experții sunt de părere că o conexiune între grotele din regiune și templieri este improbabilă.

Sursa: Agerpres

Toată lumea admiră aceste animale pentru că sunt neobișnuite și „pestrițe”, dar adevărul e unul crunt! Suferă de o boală... Casa luxoasă construită din trei containere! Americanul acesta trăiește într-o casă superbă, deși l-a costat cât o bicic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x