Antena Căutare

Un copac a răsărit în mijlocul străzii! Protestul unui bărbat care și-a distrus mașina într-o groapă nu a fost ignorat de primar: „Să le dea Dumnezeu sănătate!”

Și-a distrus mașina într-o groapă din mijlocul drumului. Din dorința de a-și face dreptate, un bărbat din Târgu-Cărbunești a pus în aplicare un protest...ecologic! Miercuri, șoferul păgubit a plantat un copac în craterul din asfalt. Imaginile au ajuns și la primar, care a transmis un mesaj celor care au lăudat „minunea”.

Și-a distrus mașina într-o groapă din mijlocul drumului. Din dorința de a-și face dreptate, un bărbat din Târgu-Cărbunești a pus în aplicare un protest...ecologic! Miercuri, șoferul păgubit a plantat un copac în craterul din asfalt. Imaginile au ajuns și la primar, care a transmis un mesaj celor care au lăudat „minunea”.

Târgu-Cărbunești, un orășel mic din județul Gorj, a devenit, de miercuri, unic în România, fiind singurul cu o salcie plantată în mijlocul unei străzi.

„Un şofer supărat că a intrat cu maşina în groapă şi a lovit-o rău, abia a reuşit să o scoată de acolo, a plantat copacul. Am înţeles că cei de la Aparagio au lucrat acolo şi au lăsat aşa. Până la urmă, omul şi-a făcut dreptate singur. Acum se uită lumea acolo ca la muzeu. Poate văd şi autorităţile, cu această ocazie”, a explicat un localnic.

Vestea minunii de pe strada Minerilor a ajuns și la urechile primarului, care a promis că îl va identifica pe cel care a pus la cale protestul inedit. Potrivit edilului, în acest moment, prioritare ar fi drumurile dintre două sate ce aparțin de oraș.

Un copac a răsărit în mijlocul străzii! Protestul unui bărbat care și-a distrus mașina într-o groapă nu a fost ignorat de primar: „Să le dea Dumnezeu sănătate!”

„Sunt foarte buni că au plantat un copac. Să-l ude, să-l ţină acolo, dacă e un copac plantat acolo. Dacă l-au plantat să-l ude. Groapa este făcută ca să fie acoperită, numai că asfaltul nu se toarnă cu roaba. Asfaltul se toarnă cu cilindrul. Eu acum torn aici kilometri de asfalt la Creţeşti şi la Curteana şi nu am cilindru să pun acolo, ca să acopăr groapa. Groapa va fi acoperită. Dacă au plantat un copac, să fie sănătoşi. Dacă atât îi duce mintea pe cei care au plantat. A fost o defecţiune la Aparegio. Au lucrat, au reparat defecţiunea şi acum trebuie astupată groapa respectivă. În momentul în care vom turna asfalt o să facem şi acolo. Dacă au plantat, cei care au plantat înseamnă că sunt oameni de bine şi să le dea Dumnezeu sănătate. Este strada Minerilor. Este semnalizată cu bandă de o parte şi de alta. O să ne uităm şi noi pe camerele de luat vederi şi o să vedem cine a făcut chestia asta”, a declarat, corespondentului Mediafax, Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Nu vei învăța asta niciodată în școală! Inima bate de aproximativ 2.700.000.000 de ori de-a lungul vietii. Află capacită... Salvare miraculoasă! Român găsit de pescarii americani, în golful San Francisco! Bărbatul era aproape de hipotermie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x