Antena Căutare

Provocarea momentului îți spune dacă ai ochi de vultur sau nu mai vezi bine! Ai curajul să încerci!

Tot mai multe persoane din întreaga lume și-au adunat forțele pentru a rezolva cea mai intrigantă provocare a momentului!

Tot mai multe persoane din întreaga lume și-au adunat forțele pentru a rezolva cea mai intrigantă provocare a momentului!

Lucrurile sunt extrem de simple: tot ce ai de făcut este să privești imaginile propuse și să găsești diferențele. Iată și un exemplu cu câteva pisicuțe simpatice. Încearcă să descoperi care sunt cele trei elemente diferite:

Și fiindcă noi te-am băgat în încurcătură, tot noi îți facem și lumină. Încearcă să numeri mustățile felinelor, cu siguranță vei descoperi una dintre diferențe. Apoi studiază atent modelul cozii și chiar sprâncenele.

Cea mai tare iluzie optică! Tu ce vezi în această imagine? Un cerc roşu sau un cal?

O altă fotografie, de data aceasta ceva mai dificilă, cuprinde patru diferențe. Încearcă să privești atent imaginea și să le descoperi!

Dacă ai reușit să descoperi diferențele din ambele poze, atunci cu siguranță ai un ochi de vultur! Dă share provocării ca să vezi cum se descurcă și prietenii tăi!

Un bărbat a lăsat câteva felii de roșie într-un ghiveci și apoi a așteptat! În câteva zile s-a întâmplat minunea! Toată ... Descoperirea momentului! Vase vechi de 8.000 de ani, cu vin în ele! Ce detaliu i-a șocat pe oamenii de știință...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x