Pune suc de lămâie în cuptorul cu microunde și așteaptă câteva minute! Vei economisi bani și timp!

Ai avut vreodată curiozitatea să bagi în cuptorul cu microunde niște suc de lămâie? Experimentul acesta te va scuti de multe bătăi de cap!

Ai avut vreodată curiozitatea să bagi în cuptorul cu microunde niște suc de lămâie? Experimentul acesta te va scuti de multe bătăi de cap!

Chiar dacă nu ai încercat niciodată acest truc, atunci cu siguranță a venit momentul să bagi și tu la micro niște suc de lămâie.

Combină un pahar de apă cu o jumătate de pahar de zeamă de lămâie și pune lichidul obținut în cuptor, la încălzit, timp de cinci minute.

Apoi mai așteaptă vreo zece minute până să scoți recipientul. Vei observa că mirosurile neplăcute au dispărut, fără să fie nevoie să folosești soluții scumpe.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri