Punem pariu că nu aveai habar? Toți fumătorii o rup și o aruncă. La ce folosește, de fapt, FOLIA din pachetul de țigări

Pentru mulți fumători foița care acoperă țigările într-un pachet este complet inutilă, însă niciunul nu știe că prin aruncarea lor pierd cel puțin 500 de euro, adică circa 2.500 de lei

Tigari

Facebook

Pentru mulți fumători foița care acoperă țigările într-un pachet este complet inutilă, însă niciunul nu știe că prin aruncarea lor pierd cel puțin 500 de euro, adică circa 2.500 de lei.


Cele aurii sau argintii, care îmbracă pachetul de țigări pe dinăuntru, sunt o adevărată mină de aur.

O femeie din Serbia, fumătoare înrăită, în vârstă de 64 de ani s-a convins de acest lucru. Ea colectează foliile cutiilor de țigări și le vinde pentru circa 100 de euro pe kilogram. Deşi pare profitabil, există şi locuri în care ar putea câştiga chiar mai mult.

Există locuri în care se plătesc 160 de euro pe un kilogram, dar prețul poate ajunge până la 500 de euro, scriu jurnaliştii de la Realitatea. Deși pare foarte ușor de pus în aplicare, e nevoie de 1000 de pachete de țigări pentru a aduna un kilogram de folii.


Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri