Antena Căutare

Punem pariu că nu-l mai recunoști? E bunicul DAVID COPPERFIELD, cel care ți-a intrat în casă de zeci de ori!

Imediat după Revoluție, showurile sale televizate erau urmărite cu sufletul la gură de către românii obișnuiți doar cu magia lui Iosefini. Nu era un magician oarecare, năștea divertisment. S-a iubit cu domnișoara Claudia Schiffer, a adunat 21 Premii Emmy și e trecut de 11 ori în Cartea Recordurilor. Azi, e un bunicuț simpatic: David Copperfield, 60 de ani!

Imediat după Revoluție, showurile sale televizate erau urmărite cu sufletul la gură de către românii. Nu era un magician oarecare, năștea divertisment. S-a iubit cu domnișoara Claudia Schiffer, a adunat 21 Premii Emmy și e trecut de 11 ori în Cartea Recordurilor. Azi, e un bunicuț simpatic: David Copperfield, 60 de ani!

Pentru cei nefamiliarizați cu el, ar trebui o descriere uriașă. Dar magia lui David Copperfield și-a pierde din farmec. Se apucase de treabă prin 1974, în America natală. Noi, românii, am auzit de el imediat după Revoluție, când televiziunea națională îi programa spectacolele. Pentru că asta făcea el: divertisment. Învățați numai cu Iosefini și cu giumbușlucurile sale, românii nu cunoșteau altă formă de iluzionism. David era rece, calm, cu un zâmbet meșteșugit, tăia cu fierăstrăul domnițe frumoase. Ne intra în casă de zeci de ori, ne fura ore întregi, dar noi nu ne supăram.

Prin 1993 s-a găsit cu domnișoara Claudia Schiffer. I-a luat inima acesteia și i-a ascuns-o vreo șase ani. Cuplu frumos, de înrămat. Când s-au despărțit, omenirea a lăcrimat. David și-a văzut de ale lui. La fel și cel mai gare fotomodel.

David și Claudia (centru), dimpreună cu niște domni cu ștaif: Valentino, Tony Curtis, Christopher Lambert

Domnul Copperfield a adunat 21 de Premii Emmy, din 38 de nominalizări pentru showurile sale. L-au trecut de 11 ori în ”Cartea Recordurilor”, este unicul magician în viață cu stea pe bulevardul șmecherilor din Hoolywood. L-au chemat, nițeluș, prin Franța, l-au ”uns” Cavaler al Guvernului, e ”Legendă vie” a Bibliotecii Congresului SUA, și, conform revistei ”Forbes” este omul cu cel mai mare succs comercial din istorie. Scurt: 40 de milioane de bilete vândute, patru miliarde de dolari încasări.

Astăzi, David Copperfield a ajuns la 60 de ani. E un bunicuț simpatic, cu același zâmbet cu care desfăcea, cu o singură mână, trei lacăte ferecate ce țineau sub a lor armură niște domnițe frumoase, acum 26 de ani, imediat după Revoluție...

De-acum încolo, nu lei vei mai arunca! Cojile de cartofi te scapă de părul grizonant. Efectele sunt uimitoare!... Vezi mereu numere care se repetă? O entitate de pe alte planete încearcă să-ți comunice ceva. Ce înseamnă fiecare cifră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x