Antena Căutare

Pune-ți o pereche de șosete ude în picioare, înainte de a merge la culcare. Rezultatele sunt uimitoare. Sigur vei încerca și tu

Sună destul de ciudat, inițial, însă această metodă este foarte eficientă, în cazul simptomelor de febră. Probabil începeți să vă amintiți de sfaturile bunicii. 

Sună destul de ciudat, inițial, însă această metodă este foarte eficientă, în cazul simptomelor de febră. Probabil începeți să vă amintiți de sfaturile bunicii.

Șosetele umezite, pe care este recomandat să le încalți, reduce simptomele febrei, sângele începând să circule prin picioare, ajutând la creșterea fluxului circulației.

Înainte de a te încălța cu ele, trebuie sa-ți încălzești picioarele în apă caldă și apoi să bagi o pereche de șosete subțiri în apă rece. Stoarce-le și puneți-le înainte de a merge la culcare.

Însă, pe deasupra, mai puneți o pereche de șosete groase, din lână. Șosetele ude se vor usca până dimineața, iar simptomele vor fi ameliorate. Alături de pastilele care ajută la scăderea febrei și o hidratare corespunzătoare, acest "leac" te va ajuta să te pui pe picioare.

Şi-au comandat rochiile de mireasă de pe internet și au rămas fără cuvinte când au deschis coletul! FOTO... În căutarea fericirii! Gemenii luptă pentru bunăstarea lor. Horoscopul zilei de marți, 10 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x