Antena Căutare

Puștiul a intrat într-un magazin și a început să cânte! În scurt timp, toată lumea din jur a rămas șocată! Vocea băiatului i-a hipnotizat pe toți!

Un puști a intrat într-un magazin cu instrumente muzicale și a început să cânte. A fost momentul în care toată lumea a încremenit!

Un puști a intrat într-un magazin cu instrumente muzicale și a început să cânte. A fost momentul în care toată lumea a încremenit!

Proprietarul magazinului tocmai cânta o melodie blues la chitară atunci când și-a facut apariția băiatul. Și fiindcă nu s-a putut abține, puștiul a început să-l acompanieze cu vocea.

Doar că s-a lăsat cu o surpriză uriașă, fiindcă nimeni nu se aștepta ca băiatul să aibă o voce atât de puternică!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Plin de talent și cu atitudinea unui profesionist în materie de note muzicale și inflexiuni ale vocii, cel mic i-a hipnotizat pe toți.

Casa unui filipinez s-ar vedea și din spațiu la cât de luminată este! Cum arată locuința pe care vin toți acum să o admire

Cine a filmat întregul moment și a publicat clipul video pe internet. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show face băiatul!

Astrologii au decis. 21 DECEMBRIE este cea mai rea zi din anul 2017. Ce se va întâmpla cu acești nativi... Horoscopul zilei de 22 decembrie! O zodie va avea noroc la BANI, alta va suferi după persoana iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x