Antena Căutare

Rapita, abandonata si crescuta de maimute timp de cinci ani

Producatorii scenariilor americane nu s-au gandit, inca, la un asemenea scenariu: rapita, traieste in jungla, ajunge sclava, dar scapa si reuseste sa duca o viata normala in Marea Britanie

Marina Chapman a trait o experienta unica in jungla columbiana. Din pacate, nu una placuta. A vietuit aici timp de cinci ani, crescuta de maimute. Da, ati citit bine! Mancarea trebuia sa si-o procure singura. Vana cu mainile goale pasari salbatice si iepuri.

Nu stie cum a ajuns in acolo. Isi aminteste ca i s-a pus cloroform la gura. Inainte de asta, avea o papusa neagra, cea mai buna prietena a sa. Apoi…Apoi… se trezeste intre maimute. Dupa cinci ani, crede ca a scapat. A fost gasita de vanatori si spera ca ii s-a terminat cosmarul. Acestia insa nu au aceleasi ganduri O vand pe un papagal. Dar, iar ati citit bine! Ajunge sclava unei familii de criminali. In final, e obligata sa se prostitueze intr-un bordel.

In cele din urma, dupa aventuri ca-n filme, reuseste sa fuga in Marea Britanie, unde se casatoreste si are doua fiice. Acum lucreaza intr-o gradinita, fiindca aici poate iesi la suprafata copilul din ea. De multe ori duce la serviciu cele mai ciudate mamifere, spre deliciul celor mici.

Si cu proprii copii s-a purtat intotdeauna diferit fata de celelalte mame. Nu le-a invatat sa se joace cu papusile. Fetele ei stiu sa se catare in copaci in cateva secunde si sa vanaze cu mainile goale. Iar cand vine ora mesei sa faca o galagie infernala pentru a primi mancarea…

Mowgli se pare ca a existat…

Decor vintage pentru casa ta!... Vezi cum arata o casa de 79 de milioane de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x