Antena Căutare

Rapunzel există în realitate! Lungimea părului ei depășește doi metri!

Rapunzel există. Nu trăieşte doar în poveşti. În viaţa reală, locuieşte la Lituaia şi o cheamă Aliia Nasyrova. După 27 de ani, părul ei măsoara 230 de centimetri, cântărind cica două kilograme. 

Rapunzel există. Nu trăieşte doar în poveşti. În viaţa reală, locuieşte la Lituaia şi o cheamă Aliia Nasyrova. După 27 de ani, părul ei măsoara 230 de centimetri, cântărind cica două kilograme.

Pe lângă faptul că are o podoabă capilară impresionantă, tânăra are și o culoare a părului rară: este șatenă cu reflexii de roșcat. În plus, are ochii verzi și măsuri de fotomodel. Nu e de mirare că tot mai multe branduri au cooptat-o în campanii de imagine.

Rapunzel există în realitate! Lungimea părului ei depășește doi metri!

De foarte multe ori, soțul ei este cel care o ajută să se spele și spune că despre părul soției că a devenit „un adevărat membru al familiei”.

Tânăra a spus că încă din copilărie a fost fascinată de prințese care toate aveau un păr lung și bogat. deși e greu de crezut, într-o zi plănuiește să se tundă și să aleagă un bob care să îi pună trăsăturile în evidență.

Rapunzel există în realitate! Lungimea părului ei depășește doi metri!

Chiromanție: Testul palmelor îți arată sortitul... O femeie a mâncat doar 30 de fructe pe zi în timpul sarcinii! Cum arată bebelușul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x