Un raton a devenit celebru! Animalul a fost capturat după ce a escaladat un zgârie-nori. VIDEO

 

Un raton a devenit faimos pe internet după ce a escaladat, marţi, un zgârie-nori din statul american Minnesota. Animalul a fost capturat miercuri dimineaţă, urmând să fie eliberat.

Ratonul a cucerit internauții după ce a escaladat o clădire de birouri cu 25 de etaje din Minnesota, informează Press Association, citată de Agerpres.

Animalul a fost capturat miercuri dimineaţa pe acoperişul clădirii UBS Tower din oraşul St Paul, a spus Chelsey DeMers, asistenta directorului general al companiei Wildlife Management Services.

Chelsey DeMers a adăugat că animalul este într-o stare bună şi se poate hrăni.

Ea a menționat că ratonul va fi eliberat într-un loc ce urmează să fie stabilit.

Cineastul James Gunn a promis că va face o donaţie de 1.000 de dolari unei organizaţii de binefacere în numele celui care va salva animalul.

„Nu suport să văd asta, sărăcuţul'', a scris pe Twitter regizorul filmelor din seria „Guardians of the Galaxy”, în care unul dintre personaje, Rocket, este un raton modificat genetic.

Radioul public din Minnesota, al cărui sediu se afla în apropierea clădirii de birouri, a transmis în direct urcuşul animalului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe