Antena Căutare

Răzbunarea animalelor chinuite! Enervată peste măsură de o femeie, pisica din imagini și-a făcut singură dreptate. A atacat-o mai ceva ca un câine. Imagini șocante! (VIDEO)

Ce se întâmplă când răbdarea unei pisici este pusă la încercare? Se lasa cu un atac în toată regula. Iar rănile provocate sunt cât se poate de serioase.

Ce se întâmplă când răbdarea unei pisici este pusă la încercare? Se lasa cu un atac în toată regula. Iar rănile provocate sunt cât se poate de serioase.

O doamnă, dornică de distracţie pe seama animalelor, se pune fix cu cine nu trebuie. Începe să arunce cu zăpadă într-o măta. O face o dată, de două ori, de trei ori, după care felină se dezlănţuie.

Terorizat, animalul sare la faţa femeii şi îşi înfige ghiarele atât de bine, încât cu greu a mai reuşit să scape de furia ei. Imaginile sunt de-a dreptul... şocante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Britanicii de la BBC titrează: ”Urşi înfometaţi caută mâncare într-un oraş din România. VIDEO” Materialul are aproape UN... Trăiesc la 30 de kilometri de mare, dar n-au văzut-o niciodată. 10 frați din Constanța au o sigură dorință: să se joace ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x