Căutare Live

Razvan Negru a castigat autoturismul Mini Cooper de la Radio ZU

Cel mai fericit ascultator de radio in aceasta iarna este Razvan Negru, din Galati. El a castigat marele premiu al sezonului la Radio ZU, un Mini Cooper Coupe.

Pe 5 noiembrie, el a castigat 100 de euro si o cheie la concursul „Radio ZU e ZUper Trooper. Castiga-l pe Mini Cooper!". In total, la concurs s-au dat 603 chei. Inaintea lui Razvan au fost incercate 204 chei, dar fara succes.

In aplauzele lui Daniel Buzdugan, Mihai Morar si ale tuturor celor prezenti, Razvan si familia lui au urcat in Mini Cooper, au pornit motorul pentru prima data si au dat primul claxon.

Celebrele manuscrise de la Marea Moarta vor putea fi consultate de oricine, pe internet... Intamplare INCREDIBILA in Montreal! Un copil e luat pe sus de un vultur...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri