Antena Căutare

Cele mai bune idei de afaceri vin pe WC: "Sa vindem hartie igienica publicitara!"

Traim intr-o lume in care publicitatea face parte din viata noastra. Oriunde privesti in jur, pe strada, in autobuz sau la televizor, esti invadat de reclame. Asa ca de ce nu ar exista anunturi publicitare si in toaletele din restaurante si cluburi? Exact la asta s-au gandit doi americani, care vand acum hartie igienica publicitara.

Imaginati-va ca sunteti blocat in toaleta unui bar. Blocat, de nevoie. E clar ca nu prea aveti ce face decat sa priviti in jur. De aici au pornit rationamentul si doi frati din New York.

“M-am trezit ca stau in toaleta bibliotecii, eram plictisit, butonam la telefon si priveam pe pereti” - atunci i-a venit ideea. Avea in fata cel mai bun spatiu pentru reclame de orice fel. Mai exact, hartia igienica.

Americanii si-au creat un site si apoi au batut din usa in usa la companiile de mare si mica publicitate sa le impartaseasca ideea. Cand s-au vazut cu cateva comenzi ferme, au printat sute de suluri de hartie. Intr-o prima faza si-au distribuit gratuit produsul in cateva localuri.

Cei care isi fac publicitate platesc jumatate de cent pe reclama sau pe impresia lasata, cum le place sa spuna celor doi fondatori ai companiei "Hartia igienica vedeta".

Un anunt publicitar e vizualizat in medie intre 2 si 5 secunde. Unul dintre anunturile noastre e vizualizat in medie intre un minut si 10 minute. Depinde ce ai mancat la cina in seara precedenta.


Vezi aici cum arata fulgii de zapada la microscop!... O masina a Regelui Mihai si una condusa de Schumacher, scoase la licitatie in Mamaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x