Căutare Live

Record absolut doborât de un bărbat din India! A ţinut 15 lumânări aprinse în gură, fără nicio susţinere

Recordul pentru cele mai multe lumânări aprinse în gură este deţinut de indianul Dinesh Shivnath Upadhyaya, conform Guiness World Record.

Recordul pentru cele mai multe lumânări aprinse în gură este deţinut de indianul Dinesh Shivnath Upadhyaya, conform Guiness World Record.

Indianul a obţinut recordul la 10 noiembrie 2015, prin performanţa de a ţine 15 lumânări aprinse în gură, asigurându-şi, astfel, un loc în Cartea Recordurilor 2016. Pentru a atinge recordul, Dinesh Shivnath Upadhyaya a trebuit să folosească lumânări obişnuite, disponibile în comerţ, şi să le ţină în gură timp de 30 de secunde, fără nicio susţinere cu ajutorul mâinilor sau al altor părţi ale corpului.

Dinesh Shivnath Upadhyaya şi-a doborât, în 2015, propriul record din 2014, moment în care reuşise să ţină în gură 12 lumânări aprinse.

De când era tânăr, indianul şi-a propus să fie un doborâtor de recorduri, în prezent fiind deţinătorul mai multor titluri, precum "Cei mai mulţi struguri mâncaţi într-un minut" (73), "Cele mai multe zaruri prinse în căuşul mâinilor, fiind legat la ochi" (43 de zaruri - record cucerit împreună cu fratele său).

Cu toate acestea, cele mai multe recorduri sunt înregistrate la capitolul ''lucruri ţinute în gură'' (mingi de ping-pong, mingi de golf, beţişoare, bile, eprubete etc). De aceea, Dinesh Shivnath Upadhyaya, profesor de ştiinţe în Mumbai (India), a fost supranumit, de către elevii săi, "Maximouth".

Într-un articol din dailymail.co.uk, din 1 iulie 2015, indianul a precizat că nu îi este foarte uşor să doboare recordurile şi că are nevoie de câteva luni de pregătire. "În timpul încercărilor, am adesea senzaţia de sufocare. (... ) După un record atins, adesea mă confrunt cu umflături sau inflamaţii ale gurii", a adăugat Dinesh Shivnath Upadhyaya, în articolul din "Daily Mail".

Sursa: Agerpres

Te-ai gândit la asta? Data nunţii vorbește despre VIITORUL căsniciei tale... Cercetătorii cred în Dumnezeu. Știința și religia au multe puncte comune!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri