Antena Căutare

Record absolut în Honduras! Aproape 3.000 de persoane au realizat cel mai mare brad uman din lume

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului Guinness World Records.

Recordul pentru cel mai mare brad uman de Crăciun a fost stabilit anul trecut, mai exact la 1 decembrie 2014, în Honduras, potrivit site-ului Guinness World Records.

La realizarea lui au contribuit nu mai puțin de 2.945 de participanți. O parte dintre ei s-au îmbrăcat în maro, pentru a contura trunchiul, alții în verde, pentru a realiza ramurile, alții în roșu, simbolizând globurile și alții în galben, care au format steaua.

Aceștia s-au adunat în Piața Democrației din apropierea Palatului Prezidențial din capitala Tegucigalpa.

Manifestarea a fost beneficiat de momente artistice, însoțite de mâncăruri tradiționale și de târguri de artizanat. La eveniment a participat și președintele Juan Orlando Hernandez, împreună cu cele două fiice ale sale. "Honduras este o țară care iubește pacea și care-și dorește să trăiască în pace", a spus Hernandez, care a contribuit la promovarea evenimentului, potrivit site-ului www.latintimes.com.

Recordul anterior a fost deținut de Argentina, unde, în 2013, 1.982 de persoane au format un brad uman.

Sursa: Agerpres

Cele mai populare căutări pe Google în 2015! Românii au vrut să afle cine e Dumnezeu şi ce înseamnă puterea destinului... Galerie FOTO! Kim Kardashian și Kanye West au vrut să-și facă nunta aici! Cea mai scumpă construcție din lume costă 300 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x