Antena Căutare

RECORD! Acest bărbat nu și-a mai tăiat unghiile din 1952. Cât măsoară acum?! "La fiecare jumătate de oră, mă trezesc și îmi mut mâna"

Un indian, în vârstă de 77 de ani, a ajuns să fie menționat în Guinness World Records pentru unghiile care-i cresc la degetele de la mâna stângă..

Un indian, în vârstă de 77 de ani, a ajuns să fie menționat în Guinness World Records pentru unghiile care-i cresc la degetele de la mâna stângă.

Ele au o lungime cumulată de 358,1 inci (9,09 m). Pentru a ajunge la această performanță, Shridar Chillal nu și-a mai tăiat unghiile de la mâna stângă din 1952, după un incident cu un profesor, potrivit huffingtonpost.com.

El a spus că a fost bătut de către cadrul didactic, după ce un prieten i-ar fi rupt o unghie acestuia. Și nu orice unghie. Profesorul se mândrea cu lungimea acesteia.

Misterul unghiei profesorului nu a fost dezvăluită, copiii râmânând cu această curiozitate. Astfel, mai târziu, momentul avea să-l marcheze pe indian, luând decizia de a nu-și mai tăia unghiile de la mâna stângă, bâtând recordul profesorului său.

Bărbatul povestește, însă, că îi este foarte greu să doarmă: „Nu pot să mă mișc mult, de aceea la fiecare jumătate de oră mă trezesc și îmi mut mâna pe cealaltă parte a patului.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bebeluş s-a născut cu 31 de degete, deși ecografiile indicau că este sănătos. Cum arată micuțul! FOTO+VDEO... Creatură misterioasă, descoperită în Rusia: "Seamănă cu un embrion mutant de pasăre"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x