Antena Căutare

RECORD: Cea mai mare pictura murala din lume a fost realizata la Berlin! Opera se intinde pe un intreg cartier de blocuri

Una dintre cele mai mari picturi murale din lume este la Berlin. A fost terminata recent si e absolut impresionanta. Se intinde pe mai multe blocuri de locuinte de peste zece etaje si e opera unor artisti francezi. Imaginile fac mai mult decat o mie de cuvinte.

Copaci, flori, pasari si animale au aparut pe peretii unui complex de blocuri din capitala Germaniei. Efectul e unul impresionant. Cartierul pare ca a revenit la viata.

Suprafata totala pictata este de 20.000 de metri patrati. Designul a fost inspirat de o gradina zoologica din apropiere.

CiteCreation este un proiect format din 80 de artisti, care au mai realizat peste 600 de fresce monumentale si in alte orase, precum Paris, Lisabona, Ierusalim, Yokohama si Quebec.

Cea mai mare astfel de opera dateaza din anii '70 si se gaseste in Colorado, SUA.

Iluzionism la Neatza: Cristina Strecopitov i-a transformat pe Razvan si Dani in magicieni... Un fenomen uluitor: Imagini fascinante cu Aurora Boreala (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x