Antena Căutare

RECORD: Cel mai lung interviu din lume a fost realizat de un jurnalist si un scriitor din Norvegia

Un jurnalist din Norvegia a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung interviu realizat vreodata. Timp de 30 de ore, el a vorbit cu scriitorul Hans Olav Lahlum despre politica, istorie, dar si chestiuni personale.

Mars Andersen, un jurnalist novergian, l-a intervievat pe scriitorul Hans Olav Lahlum timp de 30 de ore, incepand de miercuri dimineata, pana joi, scri GMA News. Cei doi au avut si pauze - cinci minute la fiecare ora, timp in care au luat masa, au facut dus, au mers la toaleta si s-au schimbat hainele.

Jurnalistul si scriitorul au dezbatut teme legate de istorie, romane, politica dar si sah, jocul preferat al lui Lahlum.

Recordul urmeaza sa fie omologat de Guiness Book. Pana acum, acesta era detinut de doi neozeelandezi, jurnalistul Tom Conroy si politicianul Tim Shadbolt. Cei doi au vorbit timp de 26 de ore, in aprilie 2012.

FOTO: imagebase.net

Record la Ateneul Roman: 100 de violoncele vor canta pe aceeasi scena! ... Acvila uriasa in centrul orasului Alba Iulia! Totusi, nimeni n-a fost in pericol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x