Antena Căutare

Regele Mihai a murit! Un ziar francez a publicat o serie de fotografii rare cu Majestatea Sa. Priviți cu câtă bucurie sufla în lumânări în ziua în care a împlinit 90 de ani!

Publicația ParisMatch a publicat o galerie foto inedită, care cuprinde  o serie de fotografii rare cu Majestatea Sa Regele Mihai I.

Publicația ParisMatch a publicat o galerie foto inedită, care cuprinde o serie de fotografii rare cu Majestatea Sa Regele Mihai I.

În instantanee, îl putem vedea pe rege fericit, în timp ce sufla în lumânări în ziua în care a împlinit 90 de ani, în 2011, alături de Reginele Ana și Sofia a Spaniei. Totodată, îl putem admira pe ultimul suveran al României în imagini din copilăria sa, alături de soția sa și nu numai. În 1997, este imortalizată bucuria de pe chipul Regelui când, după cinci ani de zile în care a fost obligat să stea departe de țara sa, a revenit în România, în mijlocul Românilor.

Regele Mihai I, fostul suveran al României, a murit marți la vârsta de 96 de ani la reședința din Elveția.

Pe 8 noiembrie, Casa Regală anunța că Regele Mihai este 'în stare de suferință', alături de el fiind principesa Margareta și principele Radu, cu ocazia marii sărbători a Sfinților Mihail și Gavriil. Nu a fost organizat niciun eveniment cu ocazia zilei onomastice.

La reședință s-au aflat angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mănăstirile din România care îl asistau pe Rege. Cu o seară înainte, pe 7 noiembrie, un trimis al mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Iosif, i-a dat Regelui Mihai Sfânta Împărtășanie.

Principesa Moștenitoare Margareta și principele Radu au ajuns pe 5 noiembrie în Elveția, după ce starea generală a fostului suveran se agravase și prezenta o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței, potrivit Agerpres.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani pe 25 octombrie.

Mărțișorul, pe lista patrimoniului UNESCO. "Funia timpului" are un succes răsunător în întreaga lume... Un clip mai emoționant nici că poți vedea! Reacția unei fetițe de doi anișori atunci când își vede, pentru prima oară, m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x