Antena Căutare

Nuntă mai ceva ca în filme! Regele Thailandei s-a căsătorit cu șefa bodyguarzilor săi și o va face regină!

Credeai că doar în filme se întâmplă asta? Ei bine, nu! Regele Thailandei s-a îndrăgostit nebunește de șefa bodyguarzilor săi și i-a acordat titlul de regină! 

Credeai că doar în filme se întâmplă asta? Ei bine, nu! Regele Thailandei s-a îndrăgostit nebunește de șefa bodyguarzilor săi și i-a acordat titlul de regină! Imagini video din timpul oficierii căsătoriei

Informația a fost transmisă prin intermediul unui comunicat al Casei Regale, potrivit BBC. Anunțul surprinzător al Casei Regale din Thailanda a venit cu puțin timp înainte de organizarea ceremoniei de încoronare a noii regine, care va avea loc sâmbătă. Regele Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 66 de ani, a urcat pe tron în 2016, după moartea tatălui său.

Acesta a mai fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii în urma celor 3 mariaje eșuate.

Regele Maha Vajiralongkorn a decis să o promoveze pe Generalul Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya, consoarta sa regală, la statutul de Regina Suthida, iar ea va deține un titlu și statut regal, devenind astfel parte din familia regală”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Deși cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, regele a hotărât de abia acum să oficializeze relația și să îi acorde femeii titlul de regină.
În imaginile surprinse la ceremonia de căsătorie dintre cei doi, difuzate de Thai TV, regele toarnă apă sacră pe capul reginei, apoi cei doi semnează actele pentru căsătorie.

În 2014, actuala Regină Suthida, o fostă însoțitoare de zbor a Thai Airways, a devenit comandantul unității de bodyguarzi a regelui. Ea a devenit în decembrie 2016 general de armată, potrivit digi24.

Vezi imagini video de la ceremonia de căsătorie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un cuplu de turişti a luat cina în faţa "Giocondei", la Muzeul Luvru... Putin are cu ce să se mândrească. Armata Rusiei, plină de bombe...sexy! Cum arată Miss Garda Națională: „Îmi apăr țara c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x