Antena Căutare

Regina Angliei isi renoveaza “casele”: 71 de milioane de dolari!!!

Apasate de greutatea evenimentelor istorice petrecute de-a lungul timpului, doua dintre cele mai cunoscute resedinte ale reginei Elisabeta vor intra intr-un amplu proces de renovare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Casei Regale Britanice, palatele Windsor si Buckingham trebuie reparate urgent pentru a evita eventualele accidente. Asa cum era normal, capetele incoronate ale Regatului Unit nu se puteau apuca de treaba fara sa faca si un mic deviz pentru a afla costurile viitoarelor reparatii. Vestea nu a fost foarte buna pentru cei care in prima faza considerau lucrarea un chilipir, pentru ca trezorierul casei a anuntat ca renovarea celor doua edificii va costa nici mai mult, nici mai putin decat 71 de milioane de dolari. Ce-i drept, specialistii spun ca pretul ar fi fost ceva mai mic daca cea mai importanta familie a Marii Britanii era mai precauta si s-ar fi gandit la renovare mai devreme, insa cu atatea probleme pe cap regina si-a cam neglijat cele doua resedinte.

O mare provocare pentru cei care se vor ocupa de bunul mers al lucrurilor va fi reprezentata de protectia bunurilor din cele doua palate. Anglia este cunoscuta pentru clima ploioasa, iar posibilele precipitatii le-ar putea da serioase batai de cap constructorilor motiv pentru care acestia si-au luat deja masuri de precautie achizitionand un numar impresionant de galeti. Daily Mail aminteste de unul dintre evenimentele petrecute la Buckingham in urma cu cativa ani, cand printesa Anne a fost la un pas sa fie lovita de o bucata desprinsa din zidaria palatului regal.

Foto: Facebook

Curioasa poveste a primului restaurant vegetarian... Cel mai aglomerat mall din SUA! Oamenii se cazeaza la hotel pentru a avea timp sa-l viziteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x