Căutare Live

Regina Elisabeta a II-a vrea sa isi cumpere un iPad

Regina Elisabeta a II-a se gandeste sa-si achizitioneze o tableta iPad, dupa ce a incercat un asemenea gadget alaturi de nepotii ei, printul William si printul Harry, scrie thesun.co.uk, citat de Mediafax."Cei doi printi gasesc ca situatia e extrem de amuzanta. Le place ideea ca bunica lor vrea un iPad si cred ca ea este foarte cool"
"Regina nu mai vazuse nimic asemanator pana la iPad. A fost foarte impresionata. I-a placut in special faptul ca tableta este usor de utilizat, are un ecran mare si este foarte usoara. Pentru o femeie de varsta ei, este foarte pasionata de acest lucru. E doar o chestiune de timp pana cand va cere cuiva sa se duca sa-i cumpere si ei unul"

Regina detine deja cel putin doua iPod-uri, fiind o mare fana a gadgeturilor Apple. Aceasta si-a cumparat in acest an un model argintiu in valoare de 169 de lire, in timp ce presedintele american Barack Obama i-a oferit reginei Elizabeth a II-a un alt iPod, la Londra, in 2009.Foto: endonet.info

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... Jeffrey Franks: Mi-am schimbat pantofii astazi...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri